Dream House Massage Budapest

Álomház – Színvonalas kikapcsolódás masszázzsal

Képkivágás.JPG

Tudtad, hogy lényegében testünk valamennyi területe kezelhetők masszázs segítségével? Legyen szó kezdődő bajokról vagy már kialakult betegségekről, a különböző masszázs típusokkal számos fizikai és mentális problémát megelőzhetünk. Az évezredes tudáson alapuló terápia ugyanakkor jóleső kényeztetés is, amelynek kedvező hatásaiban kellemes hangulatú masszázsszalonjainkban most Neked is részed lehet.

Tegyél egy gyógyító utazást a kényeztetés birodalmában!

Üdvözölünk Álomházunkban! Jelenleg a főváros területén, két helyen – a belvárosban és a 15. kerületben – üzemelnek masszázs szalonjaink, ahol garantált testi-lelki kikapcsolódást kínálunk Számodra is. Szalonjainkban 14 féle szolgáltatás közül választhatnak a hozzánk érkező látogatók. Jelenleg több mint tíz okleveles masszőrrel dolgozunk, akik valamennyien képzettek, kedvesek, s végül – ám egyáltalán nem utolsósorban – igen csinosak is.

Nézzük, hogy milyen szolgáltatásokat kínálunk Kedves Vendégeink részére!

Képkivágásh.JPG

Csúszka masszázs

http://eroticmassage.hu/hu/csuszka

Ha szeretnéd átélni a tökéletes érzékiséget, akkor a csúszka masszázst Neked találták ki. Képzeld el, ahogyan csinos masszőz kolleganőink a teljes testükkel végzik rajtad a kezelést. A képzelet most velünk valósággá lehet, hiszen a csúszka masszázzsal olyan páratlan élményben lesz részed, amely után egész testedet erogén zónának fogod érezni. A test-test általi érintés pedig nem csak a testedet, hanem a lelkedet is fel fogja frissíteni.

Gyógymasszázs

http://www.eroticmassage.hu/hu/gyogymasszazs

Fedezd fel az ókori görögök tudására támaszkodó terápiás masszázst! Ami hatékonyan kezelheti az izmaidban, illetve az ízületeidben keletkező fájdalmat is. Nagy előnye a kezelésnek, hogy svéd masszázshoz képest kisebb intenzitású terápia bármilyen életkor és egészségi állapot esetén alkalmazható.

Kényeztető masszázs

http://www.eroticmassage.hu/hu/kenyezteto

Törj ki a mindennapi mókuskerekéből. Ha úgy érzed, hogy az egész életed csak véget nem érő munkából és kötelességekből áll, akkor a kényeztető masszázs tökéletes megoldást nyújt Számodra. Képzett és csinos masszőrjeink simogató érintések és lágy fogások egyvelegét alkalmazva juttatnak el a masszázs nyújtotta komfort és élvezet legfelsőbb szintjéig. Elsősorban azoknak ajánljuk ezt a kezelést, akik a masszázs által a testi-lelki felfrissülést, s nem konkrét betegségekből való gyógyulást keresnek.

Mauri masszázs

http://eroticmassage.hu/hu/mauri

Szeretnéd felfedezni az egzotikus masszázs nyújtotta előnyöket? A Mauri masszázs, áramló és simító mozdulatok kombinációját alkalmazva éri el, hogy bőröd sokáig feszes és fiatalos maradjon. A Mauri a test tánca, ahol tapasztalt kolleganőink az alkarjuk, valamint az ujjaik segítségével érik el a masszázs nyújtotta eredményeket.

ID-10097537.jpgMenedzser masszázs

http://www.eroticmassage.hu/hu/menedzser

Mindannyian tudjuk, hogy a menedzser a megnövekedett munkaterhelés mellett fokozott stresszel is szembesül. Ha úgy érzed, hogy vezetőként vagy akár irodai alkalmazottként elborítanak a feladatok, akkor válaszd a menedzser masszázst. Egy olyan különleges kezelést, amelyet alig negyedóra alatt el lehet végezni. Ahhoz pedig, hogy részesülhess a nyugtató és lazító mozdulatokban pedig még az ingedet sem kell levenned, hiszen a kezelés egésze ruhában, speciális masszázs széken történik.

Négykezes masszázs

http://www.eroticmassage.hu/hu/negykezes

Lehet –e nagyobb vágyad férfiként, minthogy egyszerre két nő kényeztessen? Válaszd a négykezes masszázst, ha azt szeretnéd, hogy két hölgy is keresse a kedvedet! A tökéletes szinkronban dolgozó kolleganőink a svéd masszázs és nyugtató mozdulatok kombinációját alkalmazzák, hogy újszerű és nem mindennapi élményt nyújtsanak Részedre is. A kezelés segít megszabadulni a feszültségtől, amely testednek és lelkednek egyaránt jóleső érzés lesz.

Relax masszázs

http://eroticmassage.hu/hu/relax

Te is vágysz egy kis lazításra? Dönts a relax masszázs mellett, amellyel egy órára tökéletesen magad mögött tudod hagyni a hétköznapok problémáit. Olyan kezelésben lesz részed, amelynek során valamennyi részletre ügyelünk, hogy Neked is részed lehessen egy teljes körű kikapcsolódásban. A relax masszázs során – a nyugtató zenével és a felmelegített illóolajok segítségével – az ősi távol-keleti masszázs szalonok hangulatát idézzük meg. Az eredmény nem mindennapi élmény lesz, amely egyszerre lesz pihentető és hatása a kezelés befejezése után is hosszú órákon át fog tartani.

Részmasszázsok

http://www.eroticmassage.hu/hu/reszmasszazsok

Legyél céltudatos a masszázs területén is. Ha nincsen szükséged a teljes test átmasszírozására, akkor válaszd ezt a kezelés típust, melynek segítségével, sokkal eredményesebben kezelhetők az érintett területekkel kapcsolatos panaszok. Szakértő kolleganőink elsődlegesen a fej-, arc-, nyak-vállöv, kar-, hát-, valamint a láb- masszírozásával foglalkoznak. Előzetes megbeszélés alapján ugyanakkor bármely más, nem intim testrész kezelése is lehetséges.

ID-100221994.jpgShiatsu masszázs

Ismerkedj meg egy összetett kezeléssel! A Shiatsu – amelynek jelentése ujjnyomás – kezelések során az ősi kínai akupresszúra és a modern gyógyászat módszereit ötvözzük, s így masszírozzuk testedet. A terápia a lábad ujjától egészen a fejed tetejéig kiterjedően fog áldásos hatásokat okozni: például így jó állóképesség, a fizikai erő növelése érhető el, valamint az életkedved is vissza fog térni a Shiatsu masszázstól.

Sportmasszázs

http://eroticmassage.hu/hu/sportmasszazs

Ha rendszeresen sportolsz vagy folyamatosan fokozott fizikai igénybevételnek teszed ki testedet, akkor sajnos nem tudod elkerülni a sérüléseket sem. A sportmasszás nem csak hatékonyan tudja kezelni a különféle húzódásokat és lágyrész-szakadásokat, hanem az izmokba zárt görcsök feloldásában is segíthet. Az izomlazító és élénkítő mozdulatok kombinációját alkalmazó kezelés pedig feloldhatja a teljesítmény kényszer által okozott szorongásaidat is.

Svéd masszázs

http://www.eroticmassage.hu/hu/sved

A legismertebb, az orvostudomány által is hasznosított masszázs típust senkinek sem kell már bemutatni. Igazi európai felfedezés, amelyet már több mint két évszázada alkalmaznak a legkülönfélébb testi bajok kezelésére. A változó intenzitású kezelés során a jól ismert öt alapfogást alkalmazva ér el eredményeket a gyógyításban, valamint fokozza a szellemi-fizikai teljesítőképességet is.

Talpmasszázs

http://www.eroticmassage.hu/hu/talp

Tudtad, hogy a talpunk olyan csodálatos testrészünk, amelynek segítségével szervezetünk valamennyi területét elérhetjük. Ezzel a masszázsfajtával a talpon keresztüli idegvégződéseket stimuláljuk, s így tudjuk eredményesen kezelni a különféle testi és szervi bajokat. A talpmasszázs segítségével hatékonyan orvosolhatók a krónikus betegségek, valamint így a szervezet öngyógyító képességét is mozgósíthatjuk.

Yumeiho masszázs

http://www.eroticmassage.hu/hu/yumeiho


Szeretnél kipróbálni egy különleges és eredményes kezelést? A Japánból érkezett Yumeiho masszázs célja, hogy egyensúlyt, szimmetriát és harmóniát teremtsen Benned is Nem túlzás, amikor azt mondjuk, hogy a terápia során használt mintegy száz féle alapfogás segítségével fantasztikus eredmények érhetők el. A kezelés a mozgásszervi problémáktól kezdve a sportsérülésekig számos területen eredményesen hasznosítható a gyógyításban.

Kedves Látogatóink! Ezúton hívnánk fel szíves figyelmüket, hogy a masszázs szalonunkban folytatott kezelések kizárólag relaxációs célokat szolgálnak. Semelyik masszázs típus sem foglalja magába szexuális szolgáltatások nyújtását. Köszönjük, hogy ezt figyelembe veszik, és nem kérik ilyesmire a masszőz hölgyeket!

Mottónk – Színvonalas  kikapcsolódás, DISZKRÉCIÓ, BIZTONSÁG válogatott igényes, kedves  masszőzök.

http://www.eroticmassage.hu/

Szerző: alomhaz  2013.12.10. 13:56

Címkék: masszázs erotikus masszázs erotic massage masszázs Budapest masszázs szolgáltatások